LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Bijna elke menselijke beschaving sinds het begin der tijden heeft zich tot de hemel gewend voor antwoorden op de moeilijkste vragen van het leven:

  • Waarom ben ik hier?
  • Wat is mijn doel?
  • Hoe kan ik een zinvol leven leiden?

Astrologie is de oude wetenschap van het interpreteren van de relatie tussen de fysieke wereld, de spirituele wereld en de kosmos om al deze vragen (en meer) te beantwoorden. Er zijn veel verschillende soorten Astrologie en de sterren hebben veel verschillende antwoorden over hoe je het best mogelijke leven kunt leiden. Er is Vedische astrologie, Inca astrologie, Maya astrologie, Chinese astrologie en nog veel meer. De Westerse Wereld hanteert de Westerse Astrologie.

Westerse Astrologie

Het grootste verschil tussen al deze verschillende soorten Astrologie is niet per sé wat ze je vertellen, maar hoe je met de wijsheid omgaat om je leven, je dromen en je spirituele reis te bevorderen. Westerse astrologie gelooft in vrije wil – je wordt alleen beïnvloed door bepaalde kosmische krachten, maar je bent er nooit aan gebonden.

Dat betekent dat je moet astrologie gebruiken om een diep inzicht in je leven te ontwikkelen, maar het is uiteindelijk aan jou om het pad te bewandelen. We willen wel duidelijk maken dat je alleen jezelf kunt beheersen. Je kunt niets buiten jezelf controleren. Niet het weer, niet je vrienden, niet de loterij, niets. Alleen jezelf.

Wat is Astrologie?

- RECLAME -

X