LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ben je geboren tussen 19 februari en 20 maart? Dan ben je geboren onder het sterrenbeeld Vissen. Dit sterrenbeeld omarmt verandering en durft grote risico’s te nemen. Waarom? Simpelweg omdat ze soms best onrealistisch kunnen zijn en in een fantasiewereld leven waarin volgens hen alles wel goedkomt.

Het element van Vissen is water. Mensen met het sterrenbeeld element water zijn ontzettend gevoelig en kennen veel emotie. Hierdoor kunnen zij zich goed inleveren in anderen en bieden zij ook vaak een luisterend oor.

Eigenschappen van Vissen

Vissen hebben veel positieve eigenschappen en worden gezien als één van de meest positieve sterrenbeelden. Het zijn gevoelige mensen die de behoefte hebben om mensen te helpen. Vissen zijn sympathiek en zacht. Vissen zijn mensen die niet kunnen schreeuwen en niet vaak boos worden. Ze willen meer aan mensen geven dan dat ze nemen. Het zijn creatieve mensen, die vaak met kunst, reclame of design bezig zijn. Ze hebben niet veel nodig om gelukkig te zijn als ze maar liefde en romantiek in hun leven hebben. Ze zijn absoluut niet materialistisch, maar hebben wel een bepaalde drang om te presteren.

Vissen kunnen passief en een tikkeltje lui zijn, waarbij ze anderen nodig hebben om vooruit geholpen te worden. Vissen zijn in de kern niet erg standvastig en kunnen snel hun doel voorbijschieten. Ook leven ze nog wel eens in een droomwereld en kunnen zo nu en dan de realiteit uit het oog verliezen. Wordt het in werkelijkheid te moeilijk of te veel, dan willen ze nog wel eens naar een fantasiewereld ontsnappen. Vissen hebben steun nodig van familie en vrienden om goed te functioneren.

Het karakter van Vissen

Vissen zijn in de meeste gevallen geduldig en vriendelijk. Ze zijn heel tactvol in het omgaan met anderen. Vissen zijn gemakkelijk in de omgang en vallen daardoor meestal in goede aarde bij anderen. Vissen voelen zicht niet snel uitgedaagd of bedreigd, omdat ze soms wat onderdanig kunnen zijn. Dit zorgt ervoor dat ze goed met een sterke persoonlijkheid overweg kunnen.

Vissen zullen niet zo snel proactief op zoek gaan naar een oplossing voor hun problemen. Ze laten de oplossing meestal op zich afkomen. Ze hebben vaak het gevoel dat alles uiteindelijk wel goed komt. Wat ze wel doen is andere mensen helpen met hun problemen. Dit komt vooral omdat Vissen altijd het beste willen voor iedereen. Soms gaat dit ten koste van hun eigen problemen.

Misconcepties over Vissen

  1. Vissen kunnen niet op eigen benen staan

Een van de meest gehoorde kritieken op Vissen is dat ze hopeloos aanhankelijk zijn. Het valt niet te ontkennen dat de meeste Vissen een romantische inslag hebben, maar dat betekent niet dat ze afhankelijke wrakken zijn. Dit sterrenbeeld staat bekend om het feit dat ze hun hart op de tong dragen. Ze geven veel prijs in een relatie en dat kan potentiële partners gemakkelijk overweldigen. Dat gezegd hebbende, zijn ze niet op zoek naar bodemloze steun van hun partners als ze hun emoties delen.

  1. Het is onmogelijk om een serieus gesprek te voeren met een Vissen

Vissen hebben zeker de neiging om hun fantasie de vrije loop te laten, maar een beetje fantasie is niet per se een slechte zaak. Hun onconventionele wereldbeeld dwingt anderen om andere perspectieven in te nemen en dat kan van pas komen tijdens een verhit debat. Eén ding is zeker: Vissen staan er niet om bekend veel serieuze gesprekken te beginnen. Ondanks alle kritiek die Vissen krijgen voor hun dromerige, roos getinte kijk, kunnen hun meningen een welkome uitdaging vormen tijdens een discussie.

  1. Vissen besteden veel te veel tijd in hun gevoelens

Laten we eerlijk zijn – Vissen zijn nooit niet van plan om veel gevoelens te voelen. De meeste leden van dit sterrenbeeld zijn zeer empathisch en besteden graag hun tijd aan het steunen en troosten van anderen. Natuurlijk worden deze eigenschappen vaak verkeerd geïnterpreteerd als een neiging om overdreven gevoelig te zijn. Vissen staan erom bekend zich af te zonderen om te ontsnappen aan intense of confronterende situaties, maar het komt zelden voor dat ze lang wegblijven. De zorgzame instincten van dit teken staan niet toe dat ze volledig in beslag worden genomen door hun eigen emoties – niet terwijl ze vrienden hebben wiens emoties ook verzorging nodig hebben.

Vissen en de planeet Neptunus

Neptunus geeft Vissen zijn zeer gevoelige en empathische kwaliteiten, waardoor de spirituele kracht en de vaak overweldigende ervaring van emoties van dit dierenriemteken worden versterkt. Deze dromerige planeet beïnvloedt Vissen met een ongelooflijk psychedelisch intern landschap van gevoelens, dromen, visioenen, sensaties en creativiteit.

Maar omdat Neptunus wordt geassocieerd met het spirituele vlak, is het niet ongewoon voor Vissen om soms losgekoppeld te raken van de realiteit.

Positieve eigenschappen Vissen

Vissen staan bekend als de meest artistieke van alle dierenriemtekens, en ze uiten hun creativiteit vaak in het dagelijks leven. Ze hebben een sterke verbeeldingskracht, en hun reputatie als dromers kan hen helpen bij hobby’s als kunst, muziek en schrijven. Ze zijn niet zo gebonden aan logica als veel andere tekens, en hun openheid voor nieuwe ideeën stelt hen in staat creatieve wegen te verkennen die anderen misschien over het hoofd zien of afdoen als onpraktisch.

Als je een schouder nodig hebt om op uit te huilen of een luisterend oor, is er niemand beter dan een Vissen. Vissen zijn ongelooflijk empathisch en hebben een goed gevoel voor de emoties van anderen. Als ze iemand zien huilen, zullen ze onmiddellijk willen weten hoe ze kunnen helpen, en ze kunnen zelfs zelf beginnen huilen uit medeleven.

Vissen zijn extreem vrijgevig en staan erom bekend dat ze de behoeften van anderen boven die van zichzelf stellen. Het is belangrijk voor hen dat de mensen om wie ze geven gelukkig zijn, dus zullen ze alles in het werk stellen om iets aardigs te doen of je te helpen met een probleem dat je hebt, zelfs als dat soms ten koste gaat van hun eigen geluk.

Negatieve eigenschappen Vissen

Hoewel het feit dat Vissen zo in harmonie zijn met hun emoties hen kan helpen om met anderen om te gaan, kunnen hun emoties soms de overhand nemen. Het is niet ongewoon voor een Vissen om te beginnen huilen tijdens een ruzie of om helemaal dicht te klappen. Verder kan het lang duren voordat Vissen over datgene wat hen dwars zit heen zijn en zich weer gelukkig voelen als ze eenmaal in een negatieve stemming zijn gekomen, Net als andere watertekens, kunnen Vissen bekend staan om het vasthouden aan wrok.

Omdat Vissen beiden erg idealistisch zijn en het beste in anderen zoeken, kunnen ze vaak te goed van vertrouwen zijn en gemakkelijk beïnvloed worden. Ze zijn ook natuurlijke dromers en kunnen gemakkelijk worden overtuigd om onpraktische doelen of ideeën na te streven. Zelfs als het voor anderen duidelijk is dat ze een logischer pad zouden moeten volgen. Als een meer assertief persoon iets voorstelt, zal een Vissen daar vaak in meegaan. Zowel omdat ze erg optimistisch zijn als omdat ze de vrede willen bewaren.

Hoewel Vissen veel moeite zullen doen om voor mensen te zorgen, hebben ze het vaak moeilijk om hulp van anderen te accepteren. Dit komt deels omdat ze zich vaak onbegrepen voelen of omdat mensen niet de tijd nemen om hen te begrijpen, zoals zij de tijd nemen om anderen te begrijpen. Omdat Vissen zo vertrouwend en vrijgevig zijn, kan er ook misbruik van hen worden gemaakt. Als ze vaak genoeg gekwetst worden, kunnen Vissen zich gaan afsluiten als een methode van zelfbescherming.

Geboortesteen Vissen

Aquamarijn, een edelsteen doordrenkt van de oude Griekse mythologie en magie, is de perfecte geboortesteen voor Vissen. Aquamarijn versterkt het omarmen van de zoete stroming en golfslag van het element water. De altijd koelbloedige Aquamarijn edelsteen stimuleert het vormveranderende element van de Vissen om zich vloeiend door het leven te bewegen in plaats van te stagneren en vast te zitten. Het tempert ook stemmingswisselingen en versterkt de keelchakra, zodat Vissen er niet voor terugdeinzen om hun stem te laten horen.

Vissen sterrenbeeld

- RECLAME -

X