LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Podcasts zijn een geweldige manier om meer te leren over spirituele onderwerpen en om verbonden te blijven met een spiritueel netwerk. Of je nu op zoek bent naar meer informatie of gewoon op zoek bent naar spirituele inzichten, er zijn podcasts die je kunnen helpen op je spirituele reis. Hier zijn onze top aanbevolen spirituele podcasts die je moet checken!

Moongloss FM – Josie Boog

Josie Boog studeerde af aan het Grafisch Lyceum en is astroloog. Zij was altijd al geïnteresseerd in sterrenbeelden en heeft zich sinds begin 2019 nog intensiever toegelegd op astrologie. Via haar Instagram en website bereikt zij een trouwe groep volgers.

Haar podcast Moongloss FM gaat over alle onderwerpen om jezelf te voelen zoals jij dat wil. Ze gaat het gesprek aan over astrologie, tarot, zelfliefde, welness, tantra en nog veel meer. “Het is nooit te laat voor holisitic selfcare”, zegt Josie. Josie is ontzettend fijn om naar te luisteren. Niet alleen vanwege haar rustgevende stem, maar ook vanwege haar open en eerlijke houding.

In de sterren – Nora

In deze podcast neemt astroloog Nora je mee in de wereld van spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en astrologie. De podcast is heel toegankelijk. Dus ook als je nieuw bent in de wereld van spiritualiteit, is Nora haar podcast een aanrader.

Nora vertelt op prettige en verhelderende wijze over astrologie en andere relevante onderwerpen. Door voorbeelden aan te halen en tips te geven, is het makkelijk toepasbaar. Van luchtige onderwerpen, tot meer verdieping en een persoonlijke touch. Deze podcast mag je niet missen. De afleveringen van In de sterren duren gemiddeld 20 minuten. Niet te kort en zeker niet te lang. Ideaal om te luisteren als je onderweg bent!

Buiten zinnen – Nathalie Meertens

Het is Nathalie haar intentie om een veilige plek te creëren waar niets te veel, te intens of te gek is en jouw zenuwstelsel tot rust mag komen. Omdat zij onderwerpen aansnijd als traumaheling, feminisme en spiritualiteit, kan het ook zo zijn dat je af en toe wordt geraakt, dat er iets gaat stromen en je inzichten opdoet. Misschien wil je op zo’n moment een geleide meditatie als resource inzetten zodat je even kunt landen.

Over haar eigen verhaal is Nathalie erg open, wanneer dat goed en veilig voelt. Gewoon omdat delen verbinding schept. Nathalie herinnert ons eraan dat we allemaal parallel aan elkaar onze eigen unieke paden bewandelen.

Your inner glow – Romane

Alles voor een gelukkig leven zit in onszelf. Alleen hoe leef je vanuit deze inner glow? In deze podcast neemt holistische empowerment coach Romane je mee in haar reis naar het staan in je eigen kracht, het ervaren van een diepe liefdevolle relatie met jezelf en innerlijke rust.

Romane is holistisch coach en reiki healer. Ze begeleid mensen vanuit hun innerlijke glow. In de afgelopen jaren ontdekte ze dat alles wat je nodig hebt al in je zit. Romane begeleid je hier met alle liefde naartoe.

Your inner glow is een mooie selflove podcast die je goed doet voelen. Romane heeft een prettige stem en legt dingen nog extra uit wanneer dit nodig is.

Spirituele podcasts die je niet mag missen

- RECLAME -

X