LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

In tegenstelling tot de overtuiging dat ‘eerst zien dan geloven’, gaat manifesteren juist over in iets geloven om het vervolgens werkelijkheid te laten worden. Manifesteren is het vermogen om de kracht van je geest te gebruiken om de realiteit die je ervaart te veranderen en te creëren.

We zijn allemaal als magneten. Dit betekent dat als je in een negatieve mindset zit, die mindset in je leven naar je teruggespiegeld zal worden – of vice versa als je in een negatieve mindset zit.

Wat is manifesteren

Manifesteren is een proces waarbij je jouw gedachten, verlangens en doelen in werkelijkheid omzet. Het is het proces waarmee je je dromen en verlangens kunt verwezenlijken. Het is gebaseerd op de wet van de aantrekkingskracht, waarbij je aantrekt wat je uitzendt. Door na te denken over wat je wilt hebben in je leven, door te visualiseren wat je wilt, door gedachten te verzenden, door intenties te stellen en door jezelf te openen voor manifestatie, creëer je een magneet die je verlangens en doelen aantrekt. Door deze principes toe te passen, kun je je dromen waar maken.

Door te visualiseren en affirmaties te gebruiken, kun je jouw energie richten op wat je wilt manifesteren in je leven. Door deze energie uit te sturen, worden de dingen die je wilt manifesteren aangetrokken in je leven.

Door het simpelweg hebben van gedachten en het voelen van emoties manifesteer je eigenlijk dagelijks. Dit gebeurt de hele dag door en veelal onbewust. Met jouw dagelijkse stroom aan gedachten en emoties trek je dagelijks dingen aan. Simpel gezegd manifesteer je altijd in lijn met je huidige gedachten, diepgewortelde overtuigingen en emoties, of ze je nou helpen of niet.

Hoe kun je beginnen met manifesteren?

Thoughts become things. Elke actie, elk gedrag en elke keuze wordt bepaald door een gedachte. Wanneer je jouw gedachten afstemt op een positieve mindset, ben je beter in staat om keuzes te maken die aansluiten bij wat je wilt manifesteren.

Door te visualiseren en affirmaties te gebruiken, kun je jouw energie richten op wat je wilt manifesteren in je leven. Om te kunnen manifesteren, moet je eerst weten wat je precies wilt. Stel jezelf een doel en bedenk hoe je dat doel kunt bereiken. Stel jezelf gerichte vragen. Waarom wil je dit doel bereiken? Waarom denk je dat je dit kunt bereiken? Wat ga je doen om je doel te bereiken?

De volgende stap is het creëren van een positieve mindset. Stel je voor dat je doel doel al is bereikt. Visualiseer hoe je leven eruit ziet en gebruik affirmaties om je doel te versterken. Affirmaties zijn positieve zinnen die je herhaalt om je doel te helpen manifesteren.

Het is belangrijk om jezelf te omringen met positieve energie. Als je positieve energie om je heen hebt, wordt het makkelijker om te manifesteren. Mediteer, doe yoga, ga naar buiten en omring je met mensen die jouw energie verhogen. Als laatste is het belangrijk om vertrouwen dat het universum je doel zal manifesteren.

4 manieren om te manifesteren.

1. Houd een manifestatiedagboek bij

Een manifestatiedagboek is een boek waar je je dromen, doelen en verlangens in op kan schrijven. Het is een manifestatietechniek die je kan helpen gefocust en gemotiveerd te blijven. Je dagboek helpt je creatief te denken, positieve gedachten en affirmaties op te schrijven en je gefocust te houden op je doelen. Het is een manier om uit te spreken wat je uit het leven wilt halen.

Iedereen kan het manifestatiedagboek anders behandelen, maar het moet een veilige ruimte zijn voor zelfcompassie en optimisme. Ideeën van zelftwijfel en negativiteit zijn niet welkom. Het kan moeilijk zijn om die automatische negatieve gedachten en beperkende overtuigingen het zwijgen op te leggen, maar met een manifestatiedagboek kun je je intentie verschuiven naar optimisme, hoop en actie. Met pen en papier kun je je innerlijke criticus de mond snoeren.

Je kunt je dagboek ook gebruiken om na te denken over hoe ver je bent gekomen en wat je hebt bereikt sinds je bent begonnen.

2. Gebruik de 369 methode

De 369-methode kun je gebruiken in je manifestatiedagboek, maar je kunt ook een vel papier of de notities app in je telefoon gebruiken. In beide gevallen houdt het in dat je drie keer ’s ochtends, zes keer per dag en negen keer ’s avonds opschrijft wat je zou willen manifesteren.

3. Herhaal positieve affirmaties

Nu we weten da manifestatie veel te maken heeft met je denkpatronen, kunnen positieve affirmaties een grote bijdrage leveren aan het herformuleren van negatieve gedachten die je manifestatieproces belemmeren. Kies voor een affirmatie die iets voor je betekent, zoals: ‘Ik ben een magneet voor overvloed’.

4. Maak een vision board

Vision boards stellen je in staat om een ​​tastbare, visuele weergave van je doelen te creëren, en visualisaties hebben een soortgelijk effect. Vision boards kunnen je helpen om te voelen waar je om vraagt ​​en om meer af te stemmen op waar je naartoe werkt.

Misconcepties over manifestatie

Je hoeft alleen maar positief te denken en alles gebeurt vanzelf

Manifesteren gaat niet over jezelf voor de gek houden. Hoewel het veranderen van je manier van denken een krachtig hulpmiddel is om i te krijgen wat je wilt in je leven, is het geen vervanging voor het nemen van de acties die nodig zijn om die dingen te bereiken.

Wat je wilt, zal precies verschijnen zoals je het je had voorgesteld

Een laatste misvatting over manifesteren is dat waar je om vroeg, precies zal verschijnen zoals je het je voorstelt. Dit is niet altijd het geval. Soms kunnen we iets niet ontvangen als het universum het ons probeert te geven, omdat we te gefixeerd zijn op een idee van hoe het zich precies zou moeten manifesteren.

Manifesteren, wat is het en hoe werkt het?

- RECLAME -

X