LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

De maan is altijd al een symbool van mysterie en romantiek geweest, en het lijkt erop dat TikTok-gebruikers een manier hebben gevonden om de kracht van de maan te gebruiken om de geheimen van de liefde te ontcijferen.

De maanfase trend heeft social media stormenderhand veroverd, en het is gemakkelijk te zien waarom. Het idee dat maan een persoonlijk en intiem iets kan onthullen zoals de kracht van een relatie, is super spannend.

Maanteken compatibiliteit is één ding; maanfase compatibiliteit is een ander. TikTok’s versie van compatibiliteit is visueel. Manen die elkaars ‘ontbrekende puzzelstukje’ zijn, passen bij elkaar. Punt uit.

De maan is een belangrijke factor

Zoals de TikTok-trend aangeeft, geloven astrologen dat elke maanfase een persoon een bepaalde persoonlijkheid geeft. Dat komt omdat elk van de acht maanfasen een andere energie met zich mee brengt: volle manen zijn tijden van loslaten, nieuwe manen zijn tijden van vernieuwing.

Hier volgt een overzicht van de maanfasen en hoe ze de persoonlijkheid kunnen beïnvloeden.

Geboren onder een nieuwe maan

De nieuwe maan markeert het officiële einde van een maancyclus en is daarom een signaal van een nieuw begin. Wie onder deze maanstand geboren is, beschikt dan ook over de vernieuwende energie van de maan, wat leidt tot de behoefte aan creatieve bezigheden. Die creativiteit resulteert in natuurlijke verbeeldingskracht en intuïtie, maar brengt ook impulsieve neigingen met zich mee.

Nieuwe maan persoonlijkheden staan erom bekend beslissingen te nemen zonder de consequenties ervan volledig te overwegen. Dit gezegd hebbende, betekent dit dat Nieuwe Maan-personen zich sterk inzetten voor hun passies en in staat zijn deze te verwezenlijken. Nieuwe maan mensen zijn de go-to mensen voor frisse, nieuwe ideeën.

Geboren onder een wassende halve maan

De wassende halve maan markeert de nieuwe maan die zich net begint te laten gelden aan de hemel, dus van nature zijn degenen die onder deze maanfase zijn geboren over het algemeen assertief, avontuurlijk en nieuwsgierig. Mensen geboren onder een jonge maansikkel zijn zeer gedreven, ambitieuze, doelgerichte mensen. Ze zijn het gelukkigst wanneer zij een doel nastreven dat overeenkomt met hun drang naar prestatie.

Wassende halve maan mensen twijfelen vaak tussen het volgen van hun hart en het denken buiten de gebaande paden en het doen wat andere mensen hen vertellen te doen. Hun grootste strijd is die tussen traditie en vooruitgang. Ambitie en productiviteit maken degenen die onder deze maanfase zijn geboren waarschijnlijk al vroeg in hun leven succesvol.

Geboren onder het eerste kwartier

Wie onder deze maanfase is geboren, kan worden beschouwd als een rebel met schijnbaar eindeloze oorzaken. Zeer emotioneel en in contact met hun gevoelens, eerste kwartier mensen hebben de neiging om uit te halen naar dingen (of mensen) waar ze het niet mee eens zijn, weigeren om het moment te laten passeren en komen vaak in de situatie dan emoties de overhand nemen.

Deze mensen zijn vaak een geweldige mix van in staat zijn de kleine details te zien en groot te denken. Zij zijn in staat om dingen die al zijn opgebouwd te verbeteren en concrete verandering te brengen in het leven van de mensen om hen heen, zolang zij hun emoties onder controle kunnen houden.

Geboren onder een wassende maan

Zij die geboren zijn onder een wassende maan zijn een filosofische groep. Ze zijn diepe denkers die de behoefte hebben om betekenis te vinden in het leven. Als gevolg daarvan zijn ze natuurlijke communicatoren die hun talenten voor zelfexpressie en liefde aan iedereen verspreiden die op hun pad komen.

Mensen deie geboren onder de wassende maan zijn niet vaak introvert – als ze dat wel zijn, geven ze toch de voorkeur aan open kanalen van heldere en aangename communicatie met al hun geliefden en vertrouwde vrienden en mentoren. Over het algemeen kijken deze mensen naar binnen voor mentale en emotionele groei om hen op het pad naar succes te leiden.

Geboren onder een volle maan

De volle maan is misschien wel de meest glamoureuze en gemakkelijkst herkenbare maanfase. Zij die onder deze maan geboren zijn, zijn vaak onderhevig aan de intense emotionele energie die de maan op haar volste stand afgeeft. Over het algemeen hebben degenen die onder de volle maan zijn geboren moeite met het uiten en/of begrijpen van hun emoties. Toch maken ze dit goed door uiterst sociaal, extravert en vriendelijk te zijn. Volle maan mensen zijn vaak onweerstaanbaar magnetisch en zijn niet bang om te vertellen hoe het zit.

Terwijl anderen chaos kunnen voelen in hun leven tijdens de volle maan, zijn degenen geboren onder haar energie juist op hun best: geïnspireerd, energiek en gemotiveerd. Volle maan baby’s bezitten een sterke intuïtie en zijn daardoor snelle leerlingen die ook gemakkelijk veranderlijk en wispelturig kunnen zijn.

Geboren onder een afnemende maan

Degenen die geboren zijn onder een afnemende maan zijn de weldoeners van de wereld. Bezeten door natuurlijke zorgzame instincten, hebben deze individuen een kalmerend effect en voelen ze zich vaak gedwongen om anderen te helpen. Bovenal worden zij gedreven door een verlangen om van de wereld een betere plek te maken. Soms kan dit leiden tot het blindelings volgen van bepaalde ideologieën, maar dit wordt over het algemeen getemperd door hun sterke gevoel voor intuïtie en hun aangeboren vermogen om sterk te blijven bij tegenslag.

Geboren onder het laatste kwartier

Zeer eigenzinnig en zeer intuïtief. Degenen die geboren zijn onder het laatste kwartier zijn misschien wel de meest bovennatuurlijke van de maan persoonlijkheden. Wij associëren de maan vaak met het occulte en legenden over hekserij, en dat komt misschien wel door dit maanteken.

Degenen die onder het laatste kwartier zijn geboren zijn zeer bekwame werknemers en hebben een volwassenheid die hun leeftijd tart, maar het betekent ook dat ze moeten vechten om contact te houden met de werkelijkheid, terwijl ze verdwalen in hun dagdromen en fantasierijke overpeinzingen.

Geboren onder een afnemende halve maan

De afnemened halve maan brengt diepe spiritualiteit en universeel begrip. Zij die onder deze maan geboren zijn, zijn diepe, diepe denkers die een aangeboren wijsheid kanaliseren. Hoe eerder je als iemand geboren onder deze maan je spirituele verbinding met het universum accepteert, hoe dieper het gevoel van rust en vrede je zult voelen. Veel mensen zijn erg met zichzelf bezig, maar degenen die onder deze maanfase geboren zijn, zijn externe, existentiële denkers, die zich vooral bezighouden met filosofie, mogelijkhheden, en de grootste ideeën en problemen in ons universum.

Compatibiliteit is ingewikkeld

TikTok, je hebt het half goed en half fout. Ja, de maan is belangrijk … maar er is meer waar je naar moet kijken om romantische factoren te analyseren.

In de astrologie (en in het leven) is timing alles, en er zijn meer elementen te overwegen dan de maanfases. Het is ook meer dan alleen de geboortehoroscoop: We moeten naar de transities kijken om te zien wanneer mensen klaar zijn voor de liefde.

Meedoen aan de maanfase trend op TikTok

Wil je de trend toch proberen? Dan leggen we je uit hoe je het doet.

Zorg voordat je begint dat je de CapCut-app hebt gedownload, want daarmee krijg je toegang tot het sjabloon dat nodig is voor de maanfasetrend.

Zoek de maanfase wanneer jij en je partner zijn geboren met behulp van deze website, of een soortgelijke tool.

  1. Maak een screenshot van de afbeeldingen van de maanfase.
  2. Zoek een video op TikTok met behulp van deze trend.
  3. Klik op “CapCut probeer deze template” in TikTok.
  4. Klik op “gebruik sjabloon” in CapCut.
  5. Selecteer de afbeeldingen van de maan.
  6. Voer de verjaardagen in.
  7. Muziek toevoegen.

Zoek uit of jullie soulmates zijn – grapje!

De maanfase trend op TikTok

- RECLAME -

X